İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Gazi Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, Ülkemizin gerçeği olan deprem anında yapmamız gereken eylemlerle ilgili düzenli olarak bilgilendirilmektedir. Bu kapsamda okulumuzda 12.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği öğrencilerin derste olduğu esnada deprem gerçekleşir. Deprem anında sınıflarda bulunan herkes, korunaklı sıra ve masaların yanında çök-kapan-tutun yöntemiyle tedbir alır ve deprem hareketliliği bitince de öğretmen ve diğer personellerin de desteğiyle kontrollü şekilde okulun toplanma alanına inerler.

Yapılan bu çalışmada okulumuz öğretmen ve öğrencilerii beklenen performasın üstünde bir gayret sergilemiş ve  senaryo başarılı şekile tamamlanmıştır.

Çalışmada emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personellerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

YEni Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde değişen sınıf geçme ve devamsızlık durumları hakkında Okulumuzda, Öğrencilerimizin devamsızlık durumlarıhakkında bilgi vermek, akademik başarıları hakkında bilgilendirip okul-aile işbirliğini etkin şekilde kullanmak, Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak, öğrencilerin derste daha aktif olmasını için yapılabilecek hususları görüşmek amacıyla 9. sınıf öğrencilerimize yönelik veli toplantısı gerçeklerştirildi.